Лимонад із кульбаби — весняна детокс-краса в склянці

1 хв на прочитання7 годин тому
Фото: «Фіто Аптека»

Найкраще цей лимонад подавати у прозорому глечику — напій має чарівний, сонячний колір.

Якщо навесні ви не куштували лимонад із квітів кульбаби — настав час це змінити! Цей напій не тільки смачний, а й має корисні властивості: очищає печінку, покращує травлення та заряджає енергією.

Інгредієнти:

квітки кульбаби (без зелених чашолистків) — 100 шт.;

вода — 1 л;

лимон (сік і цедра) — 1 шт.;

мед або сироп (наприклад, агави чи кленовий) — 2–3 ст. л. або до смаку;

м’ята або меліса — за бажанням;

лід — для подачі.

Приготування.

Квітки кульбаби промити та залити окропом. Залишити настоюватися під кришкою 4–6 годин або на ніч.

Процідити настій, додати сік і цедру лимона.

Підсолодити медом або сиропом, добре розмішати.

Додати лід, листочки м’яти — все, можна насолоджуватися!

Найкраще цей лимонад подавати у прозорому глечику — напій має чарівний, сонячний колір.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: