- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Лимонад із кульбаби — весняна детокс-краса в склянці
Лимонад із кульбаби — весняна детокс-краса в склянці
Найкраще цей лимонад подавати у прозорому глечику — напій має чарівний, сонячний колір.

Якщо навесні ви не куштували лимонад із квітів кульбаби — настав час це змінити! Цей напій не тільки смачний, а й має корисні властивості: очищає печінку, покращує травлення та заряджає енергією.
Інгредієнти:
квітки кульбаби (без зелених чашолистків) — 100 шт.;
вода — 1 л;
лимон (сік і цедра) — 1 шт.;
мед або сироп (наприклад, агави чи кленовий) — 2–3 ст. л. або до смаку;
м’ята або меліса — за бажанням;
лід — для подачі.
Приготування.
Квітки кульбаби промити та залити окропом. Залишити настоюватися під кришкою 4–6 годин або на ніч.
Процідити настій, додати сік і цедру лимона.
Підсолодити медом або сиропом, добре розмішати.
Додати лід, листочки м’яти — все, можна насолоджуватися!
Найкраще цей лимонад подавати у прозорому глечику — напій має чарівний, сонячний колір.
Більше новин читайте на GreenPost.







