Коли хочеться чогось смачного, ситного, але водночас легкого, локшина з грибами та шпинатом стане вашим фаворитом. Ця страва ідеальна для пісного столу чи тих моментів, коли хочеться відпочити від важких страв, але не поступатися у задоволенні від їжі.
Інгредієнти:
локшина — 300 г;
свіжі печериці — 400 г;
свіжоморожений шпинат — 300 г;
часник — 3 зубчики;
оливкова олія — 5 ст. л.;
сушений базилік — 0,5 ч. л.;
сушений майоран — 0,5 ч. л.;
сіль — до смаку;
чорний мелений перець — до смаку.
Приготування.
Гриби почистити й нарізати четвертинками.
Шпинат обдати окропом, відтиснути від зайвої рідини.
Часник нарізати пластинками.
Розігріти в сковороді олію на середньому вогні, викласти часник, трохи потримати — щоб часник не горів, але проявився його яскравий аромат.
Додати сухі прянощі та гриби, збільшити вогонь і обсмажувати, помішуючи, до золотистої скоринки, близько 7-19 хвилин.
Зменшити вогонь, додати шпинат, посолити й поперчити, тушкувати кілька хвилин.
Локшину відварити згідно з інструкцією, викласти в грибний соус, перемішати.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.