- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- «Лінива» пахлава — смакота за 30 хвилин
«Лінива» пахлава — смакота за 30 хвилин
Посипати цукровою пудрою — і можна насолоджуватись.
Можна собі дозволити «полінуватись» і приготувати ось таку смакоту за півгодинки. Тим більше що для приготування «лінивої» пахлави знадобляться тільки звичайні продукти.
Інгредієнти:
листкове тісто — 1 упаковка;
яйця — 3 шт.;
цукор — 150 г;
лимонний сік — 1 ч. л.;
волоські горіхи — 200 г.
Приготування.
Розморозити і розкачати листкове тісто.
Білки відокремити від жовтків і збити їх із цукром, до міцних піків (спочатку потрібно збити білки до піни, а потім додавати цукор або цукрову пудру, але потроху ретельно збиваючи щоразу. З додаванням цукру білки стануть щільними та глянсовими).
Додати лимонний сік.
Викласти на листкове тісто, розмастивши по всій поверхні.
Посипати подрібненими горіхами, закрутити в рулет і нарізати.
Змастити жовтком і випікати при 160 °С до золотистого кольору — 30-40 хвилин. Посипати цукровою пудрою — і можна насолоджуватись.
Також ми розповідали про «лінивий» торт «Наполеон» — якщо гості вже майже на порозі.