Ленивий салат «Цезар» з пекінською капустою: швидкий та смачний рецепт
Смачний салат без мороки та з мінімом продуктів.

Тривалий час Цезар був одним із найпоширеніших виключно ресторанних салатів, але зараз дедалі частіше його готують і вдома для святкових столів. Традиційно його основним інгредієнтом є листя салату або салат ромен чи айсберг. Однак віднедавна цей компонент почали замінювати пекінською капустою.
Завдяки новому компоненту Цезар не втрачає свого класичного смаку та пахощів, а от виглядає дещо привабливіше.
Інгредієнти:
- 200 г курячого філе;
- 300 г пекінської капусти;
- 100 г твердого сиру;
- 80 г домашніх сухариків;
- 2 ст. л. домашнього майонезу;
- 1 зуб. часнику;
- 0,5 пучка зелені;
- 0,5 лимона.
Приготування: варимо м’ясо і даємо йому охолонути, розділяємо м’ясо вздовж на шматочки. Тонко нарізаємо капусту, а помідори дольками, сир дрібно натираємо.
Змішуємо вичавлений часник, майонез, сік лимона, а також рубану зелень, потім всі готові продукти з сухариками, заправляємо соусом і подаємо салат «Цезар» з пекінською капустою.







