Догори
Дати відгук

Ленивий салат «Цезар» з пекінською капустою: швидкий та смачний рецепт

Смачний салат без мороки та з мінімом продуктів.

1 хв на прочитання15 Березня 2023, 10:55
Поділитись:

Тривалий час Цезар був одним із найпоширеніших виключно ресторанних салатів, але зараз дедалі частіше його готують і вдома для святкових столів. Традиційно його основним інгредієнтом є листя салату або салат ромен чи айсберг. Однак віднедавна цей компонент почали замінювати пекінською капустою.

Завдяки новому компоненту Цезар не втрачає свого класичного смаку та пахощів, а от виглядає дещо привабливіше.

Інгредієнти:

  • 200 г курячого філе;
  • 300 г пекінської капусти;
  • 100 г твердого сиру;
  • 80 г домашніх сухариків;
  • 2 ст. л. домашнього майонезу;
  • 1 зуб. часнику;
  • 0,5 пучка зелені;
  • 0,5 лимона.

Приготування: варимо м’ясо і даємо йому охолонути, розділяємо м’ясо вздовж на шматочки. Тонко нарізаємо капусту, а помідори дольками, сир дрібно натираємо.

Змішуємо вичавлений часник, майонез, сік лимона, а також рубану зелень, потім всі готові продукти з сухариками, заправляємо соусом і подаємо салат «Цезар» з пекінською капустою.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.