Китайські листкові коржики із зеленою цибулею: простий і оригінальний рецепт

1 хв на прочитання02 Грудня 2022, 07:34

Продукти для цього знадобляться цілком звичайні.

Китайські листкові коржики із зеленою цибулею готуються надзвичайно просто.

Інгредієнти:

борошно — 600 г;

вода тепла — 400 мл;

сіль — 0,5 ч. ложки;

олія — ​​2 ст. ложки + для смаження;

цибуля зелена — 1 пучок.

Приготування.

Цибулю очистити, вимити, нарізати лише зелену частину.

Борошно просіяти, посолити. Перемішати. Влити олію, а потім теплу воду.

Перемішати ложкою, замісити м'яке тісто. Накрити, залишити на 20 хвилин.

Розділити тісто на 10-11 частин.

Кожну частину розкачати, змастити олією. Викласти начинку.

Скачати в рулет.

Згорнути рулет у равлик.

Качалкою розкачати тонкий коржик.

Розігріти сковороду, налити трохи олії. Викласти коржик. Пекти до золотистості на середньому вогні.

Потім перевернути і пекти з іншого боку.

Так спекти всі коржики, щоразу додаючи трохи олії.

Китайські листкові коржики з зеленою цибулею готові.

Також ми розповідали про гарячі бутерброди «Човники».

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: