Китайські листкові коржики із зеленою цибулею готуються надзвичайно просто.
Інгредієнти:
борошно — 600 г;
вода тепла — 400 мл;
сіль — 0,5 ч. ложки;
олія — 2 ст. ложки + для смаження;
цибуля зелена — 1 пучок.
Приготування.
Цибулю очистити, вимити, нарізати лише зелену частину.
Борошно просіяти, посолити. Перемішати. Влити олію, а потім теплу воду.
Перемішати ложкою, замісити м'яке тісто. Накрити, залишити на 20 хвилин.
Розділити тісто на 10-11 частин.
Кожну частину розкачати, змастити олією. Викласти начинку.
Скачати в рулет.
Згорнути рулет у равлик.
Качалкою розкачати тонкий коржик.
Розігріти сковороду, налити трохи олії. Викласти коржик. Пекти до золотистості на середньому вогні.
Потім перевернути і пекти з іншого боку.
Так спекти всі коржики, щоразу додаючи трохи олії.
Китайські листкові коржики з зеленою цибулею готові.
Також ми розповідали про гарячі бутерброди «Човники».