Догори
Дати відгук

Квашена капуста – найкращий продукт для діабетиків

Капусту їдять цілий рік.

1 хв на прочитання11 Жовтня 2022, 23:38
Поділитись:

Традиційна закуска допомагає як зміцнити імунітет, а й відновити здоров'я кишківника і очистить від бляшок судини. Їжа, яка корисна всім Капуста – один із найпопулярніших овочів.

З неї можна зробити практично будь-яку страву: від легкої закуски до святкового столу до повноцінного другого (наприклад, фарширована лососем і сиром капуста). Капусту їдять цілий рік. Але особливо часто – узимку.

В холоди качан стає більш хрустким, міцним та наповненим вітамінами. Щоб посилити останню складову та допомогти близьким зміцнити імунітет, господині намагаються частіше квасити капусту. Вчені давно з'ясували, що саме у такому вигляді капуста містить максимальну кількість вітаміну С. Користь квашеної капусти Дієтологи рекомендують регулярно їсти квашену капусту людям, хворим на цукровий діабет.

Є дані, що цей продукт допомагає контролювати рівень глюкози у крові. Також у капусті після закваски міститься багато молочної кислоти, яка пригнічує розмноження шкідливих мікроорганізмів у кишківнику та прискорює засвоєння харчових речовин. Успішно бореться продукт зі шкідливими токсинами.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.