- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Курячий суп із кабачками та перловкою — легкий і незвичайний рецепт із простих продуктів
Курячий суп із кабачками та перловкою — легкий і незвичайний рецепт із простих продуктів
Ідеально підійде тим, хто шукає легку, але поживну страву.
Курячий суп із кабачками та перловкою ідеально підійде тим, хто шукає легку, але поживну страву. Готується він надзвичайно просто й не вимагає якихось екзотичних продуктів.
Інгредієнти:
перлова крупа — ½ склянки;
картопля — 2 шт.;
куряче філе — 1 шт.;
кабачок — 1 шт.;
морква — 1 шт.;
цибуля — 1 шт.;
кріп — кілька гілочок;
оливкова олія — 3 столові ложки;
сіль за смаком.
Приготування.
Перлову крупу добре промити і відварити до готовності.
Цибулю помити, очистити й нарізати кубиками. Обсмажити на олії.
Куряче філе нарізати великими шматками. Додати до цибулі й обсмажити до легкої скоринки.
Кабачок помити, нарізати кубиками.
Картоплю та моркву очистити, помити та нарізати кубиками.
Скласти всі інгредієнти в каструлю, залити водою, посолити та варити до готовності всіх компонентів. Коли суп буде готовий, додати до нього дрібно нарізаний кріп. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.