Курка у фользі — справжній бенкет зі звичайних інгредієнтів

1 хв на прочитання28 Травня 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін

Забудьте про сухе м'ясо та складні рецепти.

Шукаєте ідеальний спосіб приготувати соковиту, ароматну та неймовірно ніжну курку, що просто тане в роті? Забудьте про сухе м'ясо та складні рецепти! Можна створити кулінарний шедевр без зайвих зусиль. Вся справа в магії фольги та правильному маринаді. Це дозволить зберегти всі соки всередині, перетворивши звичайну курку на справжній бенкет.

Інгредієнти:

тушка курки — 1 шт.;

лимон — 1 шт.;

часник — 4 зубці;

майонез — 5 ст. л.;

сіль, перець, інші спеції — до смаку.

Приготування.

Сік лимона з’єднати з майонезом, розчавленим часником, сіллю, перцем та іншими спеціями. Отриманим соусом намастити курку й поставити маринуватись приблизно на 6-8 годин, перевертаючи її через кожні 2-3 години.

Після маринування курку загорнути у фольгу та запікати близько 1 години при температурі 180 °C.

Потім зняти фольгу, полити жиром, який виділився, і відправити в духовку до отримання рум’яної шкірочки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: