Крабово-сирні котлети — це смачна та ніжна страва, яка призначена для тих, хто цінує морські делікатеси та бажає урізноманітнити свій раціон. Вона поєднує в собі найкращі риси крабового м'яса та ніжності сирного смаку і чудово підходить як для обіду, так і для вечері. Готувати крабово-сирні котлети легко та швидко, і вони завжди викликають захоплення своїм смаком та апетитним виглядом.
Інгредієнти:
крабові палички — 200 г;
сир «Український» — 200 г;
яйце — 2 шт.;
часник — 2 зубчики;
сухарі панірувальні — для панірування;
олія — для смаження.
Приготування.
Крабові палички подрібнити у блендері чи натерти на великій тертці.
Сир натерти на великій тертці.
Викласти в чашу подрібнені крабові палички та натертий сир.
Вичавити часник за допомогою часникодавки.
Додати яйця. За бажанням можна додати трохи свіжомеленого чорного перцю. Розмішати.
З одержаної маси сформувати невеликі котлетки. Обваляти котлетки в панірувальних сухарях. Обсмажити на олії з двох сторін до золотистого кольору.
Викласти котлетки на паперовий рушник чи серветку, щоб прибрати надлишки олії.
Котлетки дуже смачні як у гарячому, так і холодному вигляді.
Також ми писали про картопляні котлети з твердим сиром і солодким перцем — рецепт без м’яса.
Окрім того, ми розповідали про котлети з рису та рибних консервів — простий рецепт.