Крабові палички у клярі — готуються швидко, а вигляд мають вишуканий

1 хв на прочитання10 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Рецепт згодиться і для домашнього застілля, і для гостей, і для швидкого перекусу на роботу.

Крабові палички у клярі — одна з тих страв, що готуються найшвидше, а вигляд мають вишуканий. Цей рецепт згодиться і для домашнього застілля, і для гостей, і для швидкого перекусу на роботу.

Інгредієнти:

крабові палички — 10 шт.;

яйця — 2 шт.;

майонез — 2 ст. л.;

твердий сир — 50 г;

часник — 2–3 зубці;

борошно — для панірування;

олія — для смаження.

Приготування.

Крабові палички розморозити.

Приготувати кляр. Для цього збити яйця з майонезом.

Твердий сир потерти на середню тертку і додати до яєць. Сюди ж вкинути подрібнені зубки часнику.

Кожну крабову паличку панірувати у борошні й обмочувати у клярі. Викладати на розігріту з олією сковороду та смажити з усіх сторін.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: