Догори
Дати відгук

Консервована кукурудза. Як зробити

Розповідаємо, як просто та швидко законсервувати кукурудзу на зиму

1 хв на прочитання20 Серпня 2022, 19:30
Поділитись:

У холодну пору року нам дуже не вистачає свіжих овочів та фруктів. І тоді ми починаємо сумувати за літом. Тому наявністю врожаю потрібно скористатися.

Вам знадобляться

Складові:

  • Оцет 9%-90 мл
  • Вода-1300 г
  • Цукор-250 г
  • Сіль-1.5 ст. л.
  • Кукурудза, зерна -2 кг

Покроковий рецепт

Як готувати:

1. Почистіть кукурудзяні качани і варіть 10-20 хвилин. Коли вони охолонуть, зріжте зерна.

2. У каструлі змішайте воду, оцет, цукор та сіль, поставте на вогонь, закип'ятіть.

3. Засипте у воду кукурудзяні зерна та проваріть 10 хвилин.

4. Варені зерна розкладіть по банкам.

5. Поставте стерилізувати банки з кукурудзою та маринадом на 60 хвилин.

6. Дістаньте та закатайте.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.