Конфітюр з абрикосів з розмарином: несподівана гармонія смаків

1 хв на прочитання14 Серпня 2025, 01:26
Фото: Sunset.com

Вишукана насолода з неочікуваною ноткою. Спробуйте!

Нестандартне поєднання для гурманів.

Інгредієнти.

абрикоси без кісточок — 1 кг;

цукор — 500-700 г;

лимон — 1 шт;

свіжий розмарин — 2 гілочки.

Приготування.

Абрикоси нарізати невеликими шматочками, покладіть у каструлю та засипати цукром. Залишити на 3-4 години, щоб пустили сік.

Додати сік одного лимона та розмарин.

Варити на середньому вогні, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться.

Зменшити вогонь і варити до загустіння, приблизно 40-60 хвилин. Перед кінцем варіння вийняти розмарин.

Гарячий конфітюр розкласти у стерилізовані банки, закатати та перевернути.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: