Кавун у банці: як заховати сонце в погребі
Забудьте про компоти та джеми: розповідаємо, як зберегти свіжість кавуна без зайвого цукру.

Простий спосіб здивувати гостей та потішити себе. Розповідаємо, як правильно законсервувати кавун у власному соку.
Інгредієнти:
кавун — 1 шт.;
сіль, цукор — до смаку.
Приготування.
Кавун добре вимити і нарізати шматочками разом зі шкіркою, видалити насіння.
Щільно укласти шматочки в стерилізовані банки.
Залити окропом, зачекати 10 хвилин і злити воду.
За бажання можна приготувати розсіл з сіллю й/або цукром і залити кавун.
Закрутити банки й закутати до повного охолодження.
Більше рецептів читайте на GreenPost.
Більше з GreenPost

Від астми до травми мозку: чим насправді ризикує молодь, коли обирає електронні цигарки і як це пов’язано з іншими шкідливими звичками
2 хв на прочитання21 Серпня 2025

Місячний календар на вересень 2025: що чекає кожен знак зодіаку
3 хв на прочитання3 години тому

АМКУ оштрафував компанії на 5,4 млн грн за змову в закупівлях для ДП «Ліси України»
1 хв на прочитання4 години тому

«Сімейні молочні ферми» виплачуватимуть дивіденди інвесторам за 2024 рік
1 хв на прочитання5 годин тому
Керівника надлісництва на Черкащині підозрюють у вимаганні грошей у підлеглих
1 хв на прочитання6 годин тому
Біль у нирках чи в спині? Медики пояснили ключові відмінності
1 хв на прочитання7 годин тому
Росія продає вкрадену українську пшеницю у 70 країн світу, — Центр національного спротиву
1 хв на прочитання8 годин тому
Поліція викрила схему фіктивних інвалідностей у Центральній МСЕК, затримано 8 осіб
1 хв на прочитання9 годин тому