Кавун у банці: як заховати сонце в погребі
Забудьте про компоти та джеми: розповідаємо, як зберегти свіжість кавуна без зайвого цукру.

Простий спосіб здивувати гостей та потішити себе. Розповідаємо, як правильно законсервувати кавун у власному соку.
Інгредієнти:
кавун — 1 шт.;
сіль, цукор — до смаку.
Приготування.
Кавун добре вимити і нарізати шматочками разом зі шкіркою, видалити насіння.
Щільно укласти шматочки в стерилізовані банки.
Залити окропом, зачекати 10 хвилин і злити воду.
За бажання можна приготувати розсіл з сіллю й/або цукром і залити кавун.
Закрутити банки й закутати до повного охолодження.
Більше рецептів читайте на GreenPost.
Більше з GreenPost

Мінвата в рулонах: універсальне рішення для утеплення вашого будинку
2 хв на прочитанняВчора

Незламна Олександра Паскаль: гімнастка з Одещини виборола золото після ампутації ноги
1 хв на прочитанняВчора

Переробка соняшнику в Україні впала до мінімуму з 2022 року
1 хв на прочитанняВчора

Уряд спростував фейки про перенесення опалювального сезону
1 хв на прочитанняВчора
СБУ оголосила в розшук російського археолога за незаконні розкопки в Криму
1 хв на прочитанняВчора
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на вівторок, 14 жовтня 2025 року
4 хв на прочитанняВчора
Суд звільнив головного лікаря з Одещини, обвинуваченого у розтраті бюджетних коштів
1 хв на прочитанняВчора
Легкий і повітряний: як приготувати ідеальний сирник з яблуками
2 хв на прочитанняВчора