- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Карколомна закуска до м’яса, поки буряк не закінчиться
Карколомна закуска до м’яса, поки буряк не закінчиться
Посипаємо буряк смаженим кунжутним насінням.
Сьогодні готуємо закуску із буряка! Простий буряк прикрасить ваш стіл, рідні будуть у захваті.
Нам знадобиться:
- Буряк – 600 гр
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 2 ст.л.
- Оцет 9% – 2 ст.л.
- Коріандр – 1 ч.л.
- Перець чорний мелений – 1/2 ч.л.
- Часник – 2 зубчики
- Олія соняшникова – 60 мл
- Кунжутні насіння
Покроковий рецепт приготування:
Сирий буряк чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви, додаємо одну чайну ложку солі, ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин, щоб буряк пустив сік.
Приготуємо маринад. Нам знадобиться дві столові ложки цукру, дві столові ложки 9% оцту, одна чайна ложка меленого коріандру, половина чайної ложки чорного меленого перцю та два зубчики часнику натертих на дрібній тертці. Усі інгредієнти перемішуємо.
Додаємо маринад у буряк і заливаємо зверху 60 мл гарячої соняшникової олії. Ретельно все перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник мінімум на дві години.
Посипаємо буряк смаженим кунжутним насінням. Подаємо таку закуску з буряка до м’яса. До речі якщо додати смажену цибулю в цю закуску, то вийде новий і цікавий смак! Смачного!