Догори
Дати відгук

Карамелізована морква: рецепт на всі випадки життя

Приготування займає не більше 5 хвилин.

1 хв на прочитання17 Жовтня 2023, 22:15
Поділитись:

Яскрава страва, яка порадує і смаком, і виглядом.

Інгредієнти:

морква молода

500 г.

масло вершкове

50 г.

цукор

1 ст.ложка

кориця

0.5 ч.ложки

сіль

1 г.
 
Розраховано на 5 порцій

ПРИГОТУВАННЯ:

Молоденьку моркву ретельно почистити, промити і відварити у кип'ятку 5 хвилин. Вийняти і обсушити. У пательні розтопити цукор до початку карамелізації.

Докласти вершкове масло, корицю, сіль.

Перемішати до однорідності. Викласти моркву у пательню. Готувати, помішуючи 5 хвилин. Подавати негайно. 

Раніше ми писали: Гарнір з моркви за французьким рецептом

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро