Догори
Дати відгук

Гарнір з моркви за французьким рецептом – здивуєте своїх гостей

Перед подачею посипати петрушкою.

1 хв на прочитання05 Жовтня 2023, 22:30
Поділитись:

До Посту чи до святкового столу варто приготувати смачну страву із моркви. У такій страві набір ароматних трав збагатить смак гарніру.

Інгредієнти

морква сира

500 г.

Цибуля

1 шт.

бульон овочевий

100 мл

олія

3 ст.ложки

петрушка свіжа

пучок

сіль

за смаком

трави прованські

1 ч.ложка

 

Розраховано на 6 порцій

Моркву помити, почистити. Нарізати на шматочки.

Форму нарізки вибирайте за власним смаком.

Влити бульон у каструлю, додати спеції, сіль, цибулю. Довести до кипіння.

Додкласти нарізану моркву, варити 5 хв. з моменту закіпання. Виикласти моркву у жаростійку форму для запікання. Полити бульоном, досить дві стол. ложки. Скропити олією.

Запекти у духовці 15 хв. при температурі 180 градусів.

Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Гороскоп на середу, 8 травня
Час для розвитку особистих відносин: гороскоп на середу, 8 травня
2 хв на прочитаннягодина тому
Через Благодатний вогонь згоріла машина
Благодатний вогонь "наробив" на Закарпатті лиха (ФОТО)
1 хв на прочитання2 години тому
У Литві повітряний куля впала на будинки
Фото: LRT
У Литві повітряний куля впала на будинки, є постраждалі
1 хв на прочитання4 години тому
Викрило масштабні незаконні рубки дерев
У трьох областях України викрито масштабні незаконні рубки дерев
2 хв на прочитання5 годин тому
Науковці Ботсаду ім. Фоміна допоможуть парку-пам'ятці «Межигір’я» розвивати науковий потенціал
2 хв на прочитання6 годин тому
Майже 150 млн грн хабаря: справу ексголови Держлісагентства скеровано до суду
1 хв на прочитання7 годин тому
Львівські лікарі виправили вроджену ваду обличчя хлопчику-сироті
1 хв на прочитання10 годин тому
Вперше в Україні медзаклад на Хмельниччині почав продавати електроенергію, вироблену на власних сонячних панелях
2 хв на прочитання11 годин тому