Догори
Дати відгук

Гарнір з моркви за французьким рецептом – здивуєте своїх гостей

Перед подачею посипати петрушкою.

1 хв на прочитання05 Жовтня 2023, 22:30
Поділитись:

До Посту чи до святкового столу варто приготувати смачну страву із моркви. У такій страві набір ароматних трав збагатить смак гарніру.

Інгредієнти

морква сира

500 г.

Цибуля

1 шт.

бульон овочевий

100 мл

олія

3 ст.ложки

петрушка свіжа

пучок

сіль

за смаком

трави прованські

1 ч.ложка

 

Розраховано на 6 порцій

Моркву помити, почистити. Нарізати на шматочки.

Форму нарізки вибирайте за власним смаком.

Влити бульон у каструлю, додати спеції, сіль, цибулю. Довести до кипіння.

Додкласти нарізану моркву, варити 5 хв. з моменту закіпання. Виикласти моркву у жаростійку форму для запікання. Полити бульоном, досить дві стол. ложки. Скропити олією.

Запекти у духовці 15 хв. при температурі 180 градусів.

Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
«До справи неможливо "підшити" розбиті мрії»: експерт про те, чому жінки досі стають жертвами насильства і як це змінити
7 хв на прочитання25 хвилин тому
Аварія на каналізаційній насосній станції Первомайська.
Фото ілюстративне
Екологічна загроза: аварія на КНС у Первомайську призвела до забруднення Південного Бугу
1 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Горили — лікарі: науковці з’ясували, які досягнення медицини приматів можуть бути корисними для нас
2 хв на прочитання3 години тому
Нові соціальні гарантії для довгожителів у Польщі
Довгожителі в Польщі отримуватимуть підвищені виплати 
1 хв на прочитання5 годин тому
«Виглядає як план убивства»: у Facebook діляться фотографіями найстрашніших сходів у світі
6 хв на прочитання10 годин тому
Сенсація у світі астрономії: перший великий план зірки за межами нашої галактики
2 хв на прочитання11 годин тому
Стали відомі локації резиденцій Святого Миколая у Львові
3 хв на прочитанняВчора
До кордону з Україною територією Польщі курсуватиме ще один потяг
1 хв на прочитанняВчора