- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Гарнір з моркви за французьким рецептом – здивуєте своїх гостей
Гарнір з моркви за французьким рецептом – здивуєте своїх гостей
Перед подачею посипати петрушкою.
До Посту чи до святкового столу варто приготувати смачну страву із моркви. У такій страві набір ароматних трав збагатить смак гарніру.
Інгредієнти
500 г. | |
1 шт. | |
100 мл | |
3 ст.ложки | |
пучок | |
за смаком | |
1 ч.ложка | |
| |
Розраховано на 6 порцій |
Моркву помити, почистити. Нарізати на шматочки.
Форму нарізки вибирайте за власним смаком.
Влити бульон у каструлю, додати спеції, сіль, цибулю. Довести до кипіння.
Додкласти нарізану моркву, варити 5 хв. з моменту закіпання. Виикласти моркву у жаростійку форму для запікання. Полити бульоном, досить дві стол. ложки. Скропити олією.
Запекти у духовці 15 хв. при температурі 180 градусів.
Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!