Для приготування кабачків по-корейськи на зиму найкраще використовувати молоді кабачки завбільшки до 15 см.
Інгредієнти:
кабачки — 1 кг;
морква — 2 кг;
цибуля — 1 шт.;
кріп — ½ пучка;
оцет — 60 мл;
олія — 60 мл;
цукор — 60 г;
сіль — 1 ст. л.;
часник — 3 зубчики;
мелений чорний перець за смаком.
Приготування.
Натерти овочі на тертці для корейської моркви, кріп і часник подрібнити.
Змішати все з сіллю, оцтом, цукром, олією і чорним перцем.
Накрити кришкою та поставити в холодильник на 3 години.
Розкласти масу з соком, що утворився, по банках і простерилізувати 15 хвилин. Закрутити, перевернути вгору дном і закутати теплим рушником.
Також ми писали про салат із кабачків — незвичайний рецепт простої заготовки на зиму.