- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Кабачковий рулет із грибами та твердим сиром
Кабачковий рулет із грибами та твердим сиром
Справжній делікатес із простих інгредієнтів.
Із простих і бюджетних продуктів можна приготувати справжній делікатес — кабачковий рулет із грибами та твердим сиром.
Інгредієнти:
кабачки — 2 шт.;
гриби — 400 г;
сир твердий — 150 г;
яйця — 2 шт.;
борошно — 250 г;
сметана — 200 г;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
часник — 2-3 зубки;
розпушувач — 10 г;
сіль за смаком;
перець запашний — за смаком;
олія — 2-3 ст. л.
Приготування.
Кабачки та цибулю натерти на середній тертці, часник подрібнити.
Відокремити яєчні білки від жовтків і останні додати до протертих кабачків, туди ж відправити цибулю та часник. Посолити, поперчити за смаком.
Далі просіяти борошно з розпушувачем і замісити кабачкове тісто. Білки добре збити і додати в тісто.
Застелити лист пергаментним папером, викласти кабачкове тісто і добре розподілити його по поверхні листа.
Помістити деко з тістом у духовку, добре розігріту до 180 °С, на 30-40 хвилин.
Гриби обсмажити чи потушкувати у сковороді. Насамкінець додати до них сметану.
Сир натерти на дрібній тертці.
Коли кабачковий корж випечеться, дістати його з духовки і трохи остудити. Поступово викласти на нього начинку з тушкованих у сметані грибів і тертого сиру. Акуратно повернути рулет.
Готовий кабачковий рулет із грибами та сиром остудити і подавати до столу, розрізавши його на шматочки.
Також ми розповідали про швидкий штрудель із яблуками: швидко, смачно, корисно та доступно.