Кабачкові оладки з твердим сиром — готуються легко, просто і швидко

1 хв на прочитання15 Червня 2024, 08:24
Фото: «Їжа легко»

Можна використати будь-які види сиру.

Смачні кабачкові оладки з твердим сиром готуються легко, просто і швидко. Для їх приготування можна використати будь-які види сиру.

Інгредієнти:

розпушувач — 1 чайна ложка;

кабачки — 400 г;

борошно — 120 г;

цукор — 1 чайна ложка;

чорний перець — 1 чайна ложка;

олія — ​​3 столові ложки;

сир — 150 г;

сіль — ½ чайної ложки;

кріп — невеликий пучок;

молоко — 450 мл;

яйця — 2 шт.

Приготування.

Крупно натерти сир.

На дрібній тертці подрібнити молоді кабачки. Якщо овочі досить зрілі, краще прибрати шкірку.

Подрібнити кріп. Додати до кабачків, сиру та зелені яйця, сіль, цукор і перець. Ретельно перемішати віничком.

Просіяти в тісто борошно з розпушувачем. Ретельно перемішати тісто.

Влити молоко тонкою цівкою. Довести тісто до млинцевої консистенції. Додати олію і перемішати повторно. Залишити на десять хвилин.

Посмажити млинці чи оладки — це тісто підходить для того й іншого. Смажити закуску необхідно на млинцевій сковороді, не змащуючи олією.

Подавати гарячі оладки та млинці до столу.

Доповнити закуску можна часниковим або сметанним соусом. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: