Догори
Дати відгук

Кабачкова піца на сковороді, на манці – будете здивовані

Подаємо відразу до столу

1 хв на прочитання03 Серпня 2023, 21:17
Поділитись:

Продукти для приготування страви:

  • кабачки – 1 шт. (якщо кабачки невеликого розміру, беріть 2 ш. т.)
  • яйця – 1 шт.
  • манка — 3-4 ст.л.
  • ковбаса – 100 гр. (будь-яка, на ваш смак)
  • сушений часник (часниковий порошок) – 1 ч.л. (або 2 зубчики свіжого часнику)
  • сир – 100 гр. (50 гр. для тіста, 50 гр. для прикраси піци)
  • помідори – 1 шт.
  • зелень кропу — 1 пучок
  • сіль — 1 ч.л.

Як готувати?

1) Натираємо кабачок/кабачки на тертці.

Додаємо сіль та чекаємо, щоб кабачки пустили сік.

Потім цей сік віджимаємо.

2) Натираємо ковбасу та сир на тертці.

Сир краще поділити на 2 частини по 50 грамів і натерти 50 грамів на великій тертці і 50 грамів на дрібній тертці.

3) Зелень кропу (або петрушки) дрібно нарізаємо.

4) Помідори нарізаємо кружальцями.

5) До кабачкової м’якоті, яку ми віджали від зайвої води, відправляємо: зелень кропу, порошок часнику, сир натертий на великій тертці, 1 яйце і манку.

Перемішуємо і залишаємо не довго, щоб манка набухла.

6) Нагріваємо сковороду, наливаємо трохи олії, відправляємо на сковороду кабачкову м’якоть і чекаємо пару хвилин.

7) Перевертаємо коржик, що утворився, на інший бік, посипаємо тертою ковбасою і сиром і накриваємо кришкою. Через 4-5 хвилин піца готова.

Подаємо відразу до столу, поки гаряча піца і сир тягнеться. Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost