- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Ідеальний варіант для зайнятих днів: рецепт розсольника на зиму з перловкою
Ідеальний варіант для зайнятих днів: рецепт розсольника на зиму з перловкою
Потрібно буде лише додати заготовку до бульйону — і смачний суп буде готовий за лічені хвилини.
На зиму можна заготовити розсольник із перловкою, завдяки якому у холодні місяці на вашому столі з’явиться поживний і смачний суп, який зігріє й наситить. Розсольник за цим рецептом не лише простий у приготуванні, а й неймовірно смачний. Ця заготовка підходить для різних дієт: потрібно буде лише додати заготовку до бульйону — і смачний суп буде готовий за лічені хвилини. Це ідеальний варіант для зайнятих днів. Окрім того, використовуючи сезонні овочі чи врожай із власного городу, ви зможете значно зекономити, а також мати запас корисної їжі на зиму.
Інгредієнти:
огірки свіжі — 3 кг;
помідори — 1,5 кг;
цибуля — 1 кг;
морква — 1 кг;
перлова крупа — 500 г;
оцет 9 % — ½ склянки;
вода — ½ склянки;
олія — ½ склянки;
цукор — 4 ст. л.;
сіль — 2 ст. л.
Приготування.
Кубиками дрібно нарізати огірки чи потерти їх на тертці.
Подрібнити цибулю.
На великій тертці потерти моркву.
Від шкірки очистити томати, нарізати їх шматочками чи перекрутити в м'ясорубці.
Промити перлову крупу.
Викласти в сотейник помідори, додати цукор, сіль, воду й олію, перемішати та включити середній вогонь.
Додати до помідорів огірки, моркву, цибулю, перловку, перемішати, проварити 20 хв.
Влити в сотейник оцет, тушкувати розсольник ще 10 хв.
Викласти гарячу заготівлю в стерилізовані банки, закрутити кришками, перевернути банки догори дном, закутати теплою ковдрою й у такому положенні залишити до охолодження.
Зберігати такий розсольник можна у шафі.
Більше новин читайте на GreenPost.