Які сирники мають бути всередині, щоб смакували всій родині. Прості і легкі поради для приготування найулюбленішої страви - Главред поділився деталями приготування.
Найчастіша проблема із якою зіштовхуються більшість господинь - волога у домашньому сирі. Перед початком готування сирників, потрібно ретельно віджимати сир. Він на перший погляд може здаватись сухим, але краще ще раз повторити віджим.
Потрібно мати гарну сковорідку, щоб сирники гарно посмажились. Найкраще підходить чавунна пательня. Варто смажити сирники на середньому вогні, але укладати їх потрібно на гарячу сковороду із олією. Якщо вам здається, що сирники можуть бути сирими всередині, то можна перестрахуватись і накрити сковороду кришкою, щоб вони прогрілися.
Ще один лайфхак, щоб всередині сирники гарно прожарювалися. Потрібно формувати кружечки маленького діаметра за висотою 1 сантиметра. Тоді коржі просмажаться швидко і вберуть менше олії. В результаті сирники будуть просмажені та рум'яні.