Ідеальна начинка до млинців: варення з кабачків і апельсина

1 хв на прочитання4 години тому
Фото: Prospectthepantry.com

Незвичне, але вкрай вдале поєднання смаків.

Це варення має незвичайний, але дуже гармонійний смак. Кабачки надають йому ніжну текстуру, а апельсин — цитрусову свіжість і аромат.

Інгредієнти.

кабачки — 1 кг;

цукор — 1 кг;

апельсин — 1 шт.;

лимонна кислота.

Приготування.

Кабачки очистити від шкірки та нарізати невеликими кубиками. Засипати цукром і залишити на 2–3 години, щоб вони пустили сік. Апельсин ретельно вимити, нарізати дрібними шматочками разом зі шкіркою (але без кісточок). Додати апельсин до кабачків, поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити на слабкому вогні 40–50 хвилин, періодично помішуючи. Наприкінці додати лимонну кислоту. Готове варення розлити в стерилізовані банки та закрутити.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: