«Хріновина» — простий і оригінальний рецепт, у складі якого лише хрін, помідори, часник і сіль. Якщо покласти туди гострий перець, це буде вже аджика.
Пропорції інгредієнтів можна варіювати як завгодно. Наприклад, так.
Інгредієнти:
хрін — 550 г;
помідори — 5500 г;
часник — 300 г;
сіль за смаком.
Приготування.
Хрін, помідори і часник перекрутити на м'ясорубці.
Сіль кладете до смаку, я почала з 4х повних столових ложок. «Хріновина» повинна бути трохи пересолена.
Розлити у стерильні банки — так зберігається довше.
Закрити пластмасовою кришкою та зберігати в холодильнику.
Тимчасом лікар розповідає, як спалити жир за допомогою хрону.