Гуляш із фаршу та баклажанів — страва з простих і доступних інгредієнтів

1 хв на прочитання30 Серпня 2024, 07:28
Фото: «Їжа легко»

Подавати його бажано з домашньою локшиною.

Гуляш із фаршу та баклажанів — це ароматна та ситна страва. Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто хоче приготувати швидкий і смачний обід або вечерю, використовуючи прості та доступні інгредієнти. Подавати його бажано з домашньою локшиною, що додає страві особливого домашнього тепла.

Інгредієнти:

фарш яловичий — 300 г;

ріпчаста цибуля — 1 шт.;

морква — 1 шт.;

баклажан — 1 шт.;

сіль — до смаку;

чорний мелений перець — до смаку;

олія — ​​50 мл;

вода — 100 мл;

томатна паста — 1 столова ложка;

локшина домашня — 200 г.

Приготування.

Цибулю очистити від лушпиння, промити та дрібно нарізати.

Моркву очистити від шкірки, промити та пропустити через дрібну шатківницю чи тертку.

Баклажани промити та дрібно нарізати.

У глибоку каструлю налити воду, трохи посолити. Коли вода закипить, вкинути домашню локшину готуватися, варити до готовності, після відкинути на друшляк.

У сковороду налити олію й розігріти. Обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору.

Додати баклажани, продовжувати смажити.

На окремій сковороді обсмажити на олії фарш, посолити, поперчити. Змішати м'ясо й овочі. Додати томатну пасту й налити воду. Тушкувати на слабкому вогні 15-20 хвилин, поки підливка не буде готова.

Викласти локшину на тарілку, зверху — м'ясну підливу. Прикрасити страву покришеною зеленню.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: