Догори
Дати відгук

Готується за 10 хвилин: найсмачніша шарлотка

Продукти мають бути однакової температури.

1 хв на прочитання04 Вересня 2022, 19:29
Поділитись:

Вважається, що  цей рецепт є одним з найвдаліших і найсмачніших: часу на приготування ви витратите мінімум, використовуватимете невеликий набір продуктів, а в результаті, у вас вийде просто шикарний десерт.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове та цукор по 300 г;
  • яйця, 6 шт.;
  • борошно, 400 г;
  • ванілін, сіль щіпка;
  • розпушувач, 1.5 ч.л;
  • яблука, 4 шт.;
  • будь-яка заморожена або свіжа ягода на ваш смак.

Процес приготування

Продукти мають бути однакової температури.

Масло вершкове з’єднуємо з цукром та ваніліном, перетираємо або збиваємо до однорідності.

Поступово вводимо по одному яйцю і дуже добре щоразу збиваємо. Маса повинна вийти досить високою і пишною, густою.

Борошно просіюємо та з’єднуємо з розпушувачем, всипаємо частинами в основу та збиваємо густе та гладке тісто.

Форму застеляємо пергаментом і змащуємо.

Яблука ріжемо часточками, змішуємо з будь-якими ягодами або сухофруктами, беріть добавки на свій смак.

Змішуємо добавки з тістом та викладаємо у форму, розрівнюємо.

Випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах, але тут все залежить від особливостей вашої духовки.

Виймаємо пиріг із форми, охолоджуємо і до смаку посипаємо або цукровою пудрою або змішуємо її з корицею, яка чудово поєднується з яблучною начинкою.

Випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах, але тут все залежить від особливостей вашої духовки.

Виймаємо пиріг із форми, охолоджуємо і до смаку посипаємо або цукровою пудрою або змішуємо її з корицею, яка чудово поєднується з яблучною начинкою.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.