Догори
Дати відгук

Готуємо вдома: курячі котлети з капустою, класичний рецепт

Подавати до столу котлети можна з різними гарнірами, кашами, овочами і соусами, не зайвою буде ложка сметани.

2 хв на прочитання22 Жовтня 2023, 19:14
Поділитись:

Покроковий рецепт приготування соковитих курячих котлет з капустою на сковороді, в духовці, в мультиварці

Курячі котлети з капустою – простий рецепт з покроковими фото

Якщо ви любите капусту і курку окремо, значить, вам точно сподобається рецепт, який я поспішаю вам запропонувати – готуємо капустяні котлети з куркою – соковиті, смачні, поживні. За смаком в котлетах домінує курка, капуста відповідає за соковитість і ніжність котлет. Крім часнику ви можете додати сюди смажену цибулю і моркву, можна додати зелень, сир, спеції або трави.

Загалом, якщо ви любитель котлет, зверніть увагу на рецепт, можливо, він на ваш смак. Котлети можна приготувати як просто так, так і гасити їх в соусі – томатний або сметанний.

Подавати до столу котлети можна з різними гарнірами, кашами, овочами і соусами, не зайвою буде ложка сметани.

Інгредієнти:

  • Філе курки – 300 г
  • Капуста – 300 г
  • Курячі яйця – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчика
  • Сіль, перець – за смаком
  • Олія – 1 ст.л.

Як готувати курячі котлети з капустою

Підготувати всі необхідні інгредієнти за списком, вибрати свіже куряче філе, ополоснути його і просушити. Нарізати філе довільно. Також підготувати часник – очистити кілька зубчиків від лушпиння.

Капусту ополоснути і просушити, нарізати капусту довільно.

У чаші кухонного блендера подрібнити куряче філе і зубчики часнику. За бажанням додати в чашу ріпчасту цибулю.

Капусту нарізати довільно, перекласти в чашу кухонного блендера, подрібнити на високих оборотах пару хвилин. У підсумку виходить дрібнозерниста капустяна маса.

З’єднати в ємності курячий фарш і капустяний, додати одне велике куряче яйце.

Ретельно замішати фарш, посолити і приправити молотим перцем за смаком. Сформувати з фаршу невеликі котлети.

Смажити котлети з обох сторін по 5-7 хвилин, після гасити котлети під кришкою ще 10 хвилин.

Готові котлети подавати до столу.

Приємного вам апетиту!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Посадовці Держспоживслужби організувала схему поборів з фермерів
Посадовці Держспоживслужби організували схему поборів з фермерів
1 хв на прочитання7 годин тому
Податок на землю. Фото: Апостроф
Триває робота над єдиним підходом до сплати земельного податку установами заповідного фонду
2 хв на прочитання9 годин тому
Позбутися попелиці Часник Гарний урожай
Як часник допомагає позбутися попелиці: дієвий народний засіб
1 хв на прочитання12 годин тому
Чебуреки з солодкою начинкою Рецепт приготування
Альтернатива пиріжкам: як приготувати чебуреки з солодкою начинкою
1 хв на прочитання13 годин тому
Гречаний суп із морською капустою та консервованим горошком — готується просто і смачно
1 хв на прочитаннядень тому
Рецепт приготування справжніх Полтавських галушок
2 хв на прочитанняВчора
Пустельна Мавританія почала вирощувати пшеницю у промислових масштабах
1 хв на прочитанняВчора
В Україні встановили Рекорд з наймасовішого розпису писанок майстрами різних регіонів країни (ФОТО)
2 хв на прочитанняВчора