- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Готуємо вдома: курячі котлети з капустою, класичний рецепт
Готуємо вдома: курячі котлети з капустою, класичний рецепт
Подавати до столу котлети можна з різними гарнірами, кашами, овочами і соусами, не зайвою буде ложка сметани.
Покроковий рецепт приготування соковитих курячих котлет з капустою на сковороді, в духовці, в мультиварці
Курячі котлети з капустою – простий рецепт з покроковими фото
Якщо ви любите капусту і курку окремо, значить, вам точно сподобається рецепт, який я поспішаю вам запропонувати – готуємо капустяні котлети з куркою – соковиті, смачні, поживні. За смаком в котлетах домінує курка, капуста відповідає за соковитість і ніжність котлет. Крім часнику ви можете додати сюди смажену цибулю і моркву, можна додати зелень, сир, спеції або трави.
Загалом, якщо ви любитель котлет, зверніть увагу на рецепт, можливо, він на ваш смак. Котлети можна приготувати як просто так, так і гасити їх в соусі – томатний або сметанний.
Подавати до столу котлети можна з різними гарнірами, кашами, овочами і соусами, не зайвою буде ложка сметани.
Інгредієнти:
- Філе курки – 300 г
- Капуста – 300 г
- Курячі яйця – 1 шт.
- Часник – 2 зубчика
- Сіль, перець – за смаком
- Олія – 1 ст.л.
Як готувати курячі котлети з капустою
Підготувати всі необхідні інгредієнти за списком, вибрати свіже куряче філе, ополоснути його і просушити. Нарізати філе довільно. Також підготувати часник – очистити кілька зубчиків від лушпиння.
Капусту ополоснути і просушити, нарізати капусту довільно.
У чаші кухонного блендера подрібнити куряче філе і зубчики часнику. За бажанням додати в чашу ріпчасту цибулю.
Капусту нарізати довільно, перекласти в чашу кухонного блендера, подрібнити на високих оборотах пару хвилин. У підсумку виходить дрібнозерниста капустяна маса.
З’єднати в ємності курячий фарш і капустяний, додати одне велике куряче яйце.
Ретельно замішати фарш, посолити і приправити молотим перцем за смаком. Сформувати з фаршу невеликі котлети.
Смажити котлети з обох сторін по 5-7 хвилин, після гасити котлети під кришкою ще 10 хвилин.
Готові котлети подавати до столу.
Приємного вам апетиту!