Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Гороскоп на тиждень 19-25 грудня 2022: Рибам - компроміси, Левам - поїздки, а Тельцям - робота

Гороскоп на тиждень 19-25 грудня 2022: Рибам - компроміси, Левам - поїздки, а Тельцям - робота

Астропрогноз на наступний тиждень розповість про те, як краще побудувати плани і на чому сконцентруватися.

6 хв на прочитання16 Грудня 2022, 18:15
Поділитись:

Ще один тиждень добігає кінця і все ближче стає Новий рік. Багатьом хочеться дізнатися, що ж буде далі, як побудувати плани, щоб вирішити всі важливі справи і отримати бажаний успіх. У цьому допоможе розібратися гороскоп на тиждень 19-25 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку. Прогноз розповість про проблеми і складнощі, що підстерігають нас, а також натякне, як вийти з неприємних ситуацій.

Гороскоп на тиждень - Овен

Представникам цього знака доведеться проявити рішучість і сміливість, щоб успішно завершити навіть найризикованіші справи. Гороскоп на тиждень Овнам радить використовувати своє вміння залучати на свою сторону людей, щоб виконати поставлені завдання. На роботі можливі перевірки. Щоб все пройшло гладко балансуйте на тонкій грані – не піддавайтеся на виверти, які ставлять перевіряючі, покажіть ваші знання і навички. Також зірки радять використовувати цей тиждень для навчання. Важливо зберігати емоційну рівновагу, довіряти інтуїції і проявляти терпіння.

Гороскоп на тиждень - Телець

Новий тиждень почнеться з вирішення робочих завдань, доведеться проявити стійкість і зберегти спокій, виконуючи свою роботу. Гороскоп на тиждень 19-25 грудня 2022 Тельцям радить не вступати в конфлікти на роботі і дотримуватися правил пристойності. Також важливо приділити час сім'ї, розважитися в сімейному колі, але не спускати всі гроші відразу. Якщо з'явиться можливість кар'єрного росту, не пропустіть її.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Представникам цього знаку тиждень готує приємні і не дуже сюрпризи. Заглибленість в роботу допоможе зберегти спокій в найскладніші моменти. Гороскоп на тиждень Близнюкам радить не нехтувати допомогою оточуючих. Особливу увагу потрібно приділити підтримці близьких і їх порад. Кінець тижня принесе прибуток, який стане нагородою за раніше виконану роботу. Однак не варто забувати, що сподіватися потрібно тільки на себе і свої сили.

Гороскоп на тиждень - Рак

Рішення, прийняті вами, матимуть безпосередній вплив на події майбутнього. Гороскоп на тиждень Ракам радить поменше говорити, не відволікатися на дрібниці, щоб отримати бажаний результат. Також варто проявити себе з кращого боку, щоб отримати бажану роботу або посаду. Невпевненість і страхи потрібно відігнати, повірити в себе і отримати заслужене. Страхи і сумніви можуть стати перешкодами на шляху до мети.

Гороскоп на тиждень - Лев

Представникам цього знака потрібно буде знизити ділову активність. Однак перед вашим напором всі обмеження будуть незначними. Проте, гороскоп на тиждень 19-25 грудня Левам радить відволіктися від роботи і звернути увагу на рідних. Їм потрібна ваша підтримка. Проте, на прийдешньому тижні поїздки і нові контакти будуть вдалими і дадуть очікуваний результат. Ви отримаєте таку бажану підтримку ззовні, а також повірите в себе і свої сили.

Гороскоп на тиждень - Діва

На прийдешньому тижні Дівам доведеться тримати свої плани в строгому секреті, щоб все реалізувалося так, як це задумано. Гороскоп на тиждень 19-25 грудня 2022 Дівам радить рівномірно розподіляти роботу і відпочинок, щоб зберегти енергію до кінця тижня. Інакше робота забере всі сили. Остерігайтеся критики оточуючих. Вона вас засмутить, але не буде руйнівною для планів. Візьміть себе в руки і йдіть своєю дорогою.

Гороскоп на тиждень - Терези

Тиждень принесе підводні камені, про які ви навіть не підозрювали. Гороскоп на тиждень Терезам радить зупинитися і ретельно вивчити область, в якій ви дієте, скласти план дій, а також обміркувати дії на випадок форс-мажорів. Не варто покладатися тільки на себе. Допомога прийде від колег і близьких людей. Це допоможе уникнути втоми і проблем зі здоров'ям.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Представникам цього знака доведеться доводити, на що вони здатні. Також з'являться люди-провокатори. Вони будуть намагатися влаштувати суперечки і сварки, інтриги. Гороскоп на тиждень Скорпіонам радить не вступати в такі відносини і ігнорувати всі провокації. У справах краще дотримуватися раніше обраного плану дій. Найближчим часом він принесе позитивні результати.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Прийдешній тиждень дасть Стрільцям впевненість, що у них все вийде. Справи йтимуть відмінно у всіх сферах. Нові знайомства і активне спілкування з друзями і колегами також принесуть свої плоди. Гороскоп на тиждень 19-25 грудня 2022 Стрільцям не радить хвалитися успіхами. Цим ви викличете заздрість і засмутите оточуючих. Якщо ви хочете заробити, то можна сміливо брати додаткові завдання або підробіток. Вони швидко окупляться.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні ви зможете постати у вигідному світлі, проявити свої ділові якості. Це сприятливо відіб'ється на кар'єрі. Уміння мріяти і втілювати свої мрії в життя дозволять впоратися з труднощами, без яких не обійдеться цей тиждень. Також доречною буде здатність концентруватися на важливих справах. В середині тижня можуть з'явитися несподівані обставини, на які доведеться швидко реагувати. В кінці тижня не варто вступати в спілкування з мало знайомими людьми, розповідати подробиці особистого життя.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Представникам цього знака доведеться докласти зусиль, щоб утримати ситуацію в руках. Причиною неприємностей буде ваша емоційність. Гороскоп на тиждень 19-25 грудня рекомендує спокійно реагувати на обставини і сюрпризи. В середині тижня вже можна буде обміркувати прийдешні свята. У четвер і п'ятницю потрібно постаратися доробити всі важливі справи.

Гороскоп на тиждень - Риби

Представникам цього знака зірки пророкують складності, які ви легко подолаєте за допомогою вашого вміння тверезо мислити і передбачати неприємності. У спілкуванні з начальством і колегами потрібно проявити ввічливість і субординацію, компетенція також не буде зайвою. Гороскоп на тиждень Рибам радить зібрати всі сили, щоб вирішити одним махом більшу частину проблем і завершити намічені справи. Також доведеться йти на компроміс, щоб не зіпсувати відносини.

Джерело - Главред

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Декор зі спилів дерева: нові ідеї для вашої дачі (ФОТО)
2 хв на прочитання3 години тому
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Тюльпани — окраса весняного саду (ФОТО)
1 хв на прочитання10 годин тому
Самовільно рубали дерева
На Рівненщині затримали злочиців, які самовільно зрубали деревини на майже 90 тис. грн
1 хв на прочитанняВчора
Як діяти, коли горить ліс і торф
На Полтавщині вигоріли майже 300 га сухостою: як діяти у разі лісових, степових та торф’яних пожеж
1 хв на прочитанняВчора
День бур'янів: чи такий страшний бурʼян, як його малюють?
4 хв на прочитанняВчора
Новий регламент ЄС щодо упаковки PPWR: багаторазове пакування, заборона на деякі види пластику та мінімізація плівки
2 хв на прочитанняВчора
Розваги на джипах, квадроциклах та багі у заповідниках можуть заборонити законом: деталі
1 хв на прочитанняВчора
Правоохоронці викрили посадовців, які зрубували сторічні дуби в Чорнобильському заповіднику
2 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost
Пошкодження енергетичної інфраструктури Аварійні відключення електрики
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у 6 регіонах, у деяких областях проходять аварійні відключення
1 хв на прочитання53 хвилини тому
Омікрон Коронавірус Вакцинація
В Україну доставлено 254 тисячі доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
2 хв на прочитаннягодина тому

Черкащина Шахрайство Привласнення землі
На Черкащині шахрайським шляхом привласнили землю вартістю понад 6 млн грн
1 хв на прочитання2 години тому
Фото з відкритих джерел
Хто випускає більш смердючі гази і що робити, якщо дуже потрібно «поставити на паузу» метеоризм? Ось що розповідає експерт
4 хв на прочитання4 години тому
Найгірший час для вживання бананів: коли фрукт перетворюється на отруту
2 хв на прочитання4 години тому
Запіканки на будь-який смак: 11 рецептів — і солодкі, й несолодкі
12 хв на прочитання10 годин тому
Сніданки, які згублять ваше здоров’я
1 хв на прочитанняВчора
«Зерносховище»: у Національному академічному драмтеатрі ім. Лесі Українки показали виставу про Голодомор
1 хв на прочитанняВчора