Голубці з картоплею та м’ясом у мультиварці — простий рецепт

2 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Поєднує традиційну українську душу з сучасною зручністю мультиварки.

Голубці з картоплею та м’ясом у мультиварці — це справжній кулінарний подарунок для тих, хто цінує затишок домашньої кухні та практичність. Ці ситні й ароматні страви не лише тішать смаком, а й рятують у найнесподіваніші моменти, адже їх можна легко заморозити й мати про запас на випадок, якщо гості з’являться без попередження. Достатньо лише додати до них томатний, сметанний або грибний соус — і страва заграє новими барвами. А для тих, хто любить пікантність, у заливку можна додати кілька зубчиків часнику чи дрібку перцю чилі, щоб розкрити глибину смаку. Цей рецепт поєднує традиційну українську душу з сучасною зручністю мультиварки.

Інгредієнти:

м’ясо — 500 г;

капуста — 2 кг;

картопля — 10 шт.;

цибулина — 1 шт.;

болгарський перець — 1 шт.;

яйце — 1 шт.;

помідор — 1 шт.;

вода — 1 склянка;

сметана — 3 ст. л.;

сіль, перець, спеції — до смаку.

Приготування.

Качани капусти залити окропом і залишити на кілька хвилин. Потім зняти листя.

У мультиварці обсмажити цибулю, моркву до м’якості, потім додати подрібнені помідори та солодкий перець. Залишити на 5-7 хвилин тушкуватися.

М’ясо пропустити через м’ясорубку.

Очищену картоплю натерти на дрібній тертці, додати сіль, перець, сметану та перемішати. Додати м’ясний фарш, яйце та половину обсмажених овочів.

Викласти начинку та сформувати голубці. Скласти їх у мультиварку.

Решту овочів з’єднати з водою та сметаною й залити цим картопляні голубці з м’ясом.

Ввімкнути режим «Тушкування» і готувати 1,5 – 2 години.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: