Голубці, тушковані в каструлі: надзвичайно простий рецепт

1 хв на прочитання6 годин тому
Фото: «Їжа легко»

Спосіб приготування, який дозволяє повністю розкрити багатство смаків.

Голубці готують із покоління в покоління, й у кожному домі є свій секрет ідеального смаку цієї страви. Голубці, тушковані в каструлі — це простий спосіб приготування, який дозволяє повністю розкрити багатство смаків.

Інгредієнти:

рис — 150 г;

фарш яловичий — 250 г;

фарш свинячий — 250 г;

морква — 1 шт.;

сіль — 1 столова ложка;

чорний мелений перець — ½ столової ложки;

олія — ​​2+3 столові ложки;

томатна паста — 3 столові ложки;

капуста — 1 качан.

Приготування.

У капусти попередньо видалити качан і кілька хвилин проварити в киплячій воді, щоб листочки стали м'якшими. Розібрати капусту на листя.

Рис промити й відварити у підсоленій воді. Моркву очистити від шкірки, промити, пропустити через дрібну тертку.

У сковороду налити олію, викласти моркву, перемішати. Через 4 хвилини моркву перекласти в глибоку миску.

У мисці з'єднати свинячий фарш, рис і моркву, додати сіль, чорний мелений перець, перемішати. На лист капусти викладаємо 1,5-2 ст. ложки начинки, сформувати голубці.

У сковороду налити трохи олії, викласти голубці. Обсмажити голубці із двох боків до золотистого кольору.

У каструлю викласти голубці, залити гарячою водою, посолити, додати томатну пасту і закрити кришкою. За 30-40 хвилин наші голубці готові.

Подавати до столу, прикрасивши зеленню. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: