Гарячий шоколад у домашніх умовах — простий рецепт

1 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Зверху можна присипати корицею, меленим мускатним горіхом або тертою цедрою апельсина.

Усе, що потрібно для того, щоби приготувати гарячий шоколад — плитка шоколаду та молоко. Зате хвилини, проведені за чашкою цього насиченого густого напою, подарують стільки тепла і позитивних емоцій, що їх вистачить на цілий день.

Інгредієнти:

молоко — 100 мл;

чорний шоколад — 100 г.

Приготування.

Молоко вилити в каструльку й на середньому вогні довести до кипіння.

Зменшити вогонь до мінімуму.

Плитку шоколаду поламати на маленькі шматочки й додати в кипляче молоко, постійно помішуючи.

Коли шоколад повністю розчиниться, зняти з вогню й інтенсивно збити віничком або в блендері до появи піни.

Гарячим розлити в чашки.

Зверху можна присипати корицею, меленим мускатним горіхом або тертою цедрою апельсина.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: