- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Гарячий шоколад у домашніх умовах — простий рецепт
Гарячий шоколад у домашніх умовах — простий рецепт
Зверху можна присипати корицею, меленим мускатним горіхом або тертою цедрою апельсина.

Усе, що потрібно для того, щоби приготувати гарячий шоколад — плитка шоколаду та молоко. Зате хвилини, проведені за чашкою цього насиченого густого напою, подарують стільки тепла і позитивних емоцій, що їх вистачить на цілий день.
Інгредієнти:
молоко — 100 мл;
чорний шоколад — 100 г.
Приготування.
Молоко вилити в каструльку й на середньому вогні довести до кипіння.
Зменшити вогонь до мінімуму.
Плитку шоколаду поламати на маленькі шматочки й додати в кипляче молоко, постійно помішуючи.
Коли шоколад повністю розчиниться, зняти з вогню й інтенсивно збити віничком або в блендері до появи піни.
Гарячим розлити в чашки.
Зверху можна присипати корицею, меленим мускатним горіхом або тертою цедрою апельсина.
Більше новин читайте на GreenPost.







