Догори
Дати відгук

Гарячі бутерброди «Вічна класика»: смачно, ситно і просто

Якщо яйця та курку підготувати заздалегідь, то такі бутерброди готуються за 25 хвилин, 15 з яких вони запікатимуться самі без вашої участі.

2 хв на прочитання29 Листопада 2022, 07:32
Поділитись:

Гарячі бутерброди «Вічна класика» можна готувати, дотримуючись рецепту лише приблизно. Наприклад, замість курячого фаршу можна використовувати відварену курку чи консервованого тунця, помідори — замінити на болгарський перець, твердий сир і часник додавати за смаком тощо. Не бійтесь експериментувати!

Якщо яйця та курку підготувати заздалегідь, то такі бутерброди готуються за 25 хвилин, 15 з яких вони запікатимуться самі без вашої участі.

Інгредієнти:

хліб великої площі — 5 шматків;

куряче філе — 1 шт.;

яйця — 2 шт.;

помідори середні — 2 шт.;

твердий сир — 100 г;

часник — 2 зубчики;

сіль — за смаком;

перець — за смаком;

олія — ​​для обсмажування.

Приготування:

2 яйця покласти в каструлю з водою і поставити на вогонь. Після закипання варити 10 хвилин, тобто круто.

Поки яйця варяться, одне куряче філе обробити, як ви це зазвичай робите, порізати на шматочки і скласти в блендер. Посолити, поперчити і перетворити на фарш.

У сковороді розігріти олію й обсмажити фарш до потрібного ступеня. Грудочки, як завжди, ретельно розбивати. Перекласти фарш на тарілку і залишити остигати.

Коли яйця зварилися, гарячу воду злити, залити яйця холодною водою і також залишити остигати.

Поки все остигає, нарізати помідори дрібними кубиками і скласти в миску, в якій готуватиметься начинка.

Сир натерти на дрібній тертці. Половину додати в миску до помідорів, а половину поки що залишити.

Кілька зубчиків часнику теж натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Додати до помідорів та сиру. Все добре перемішати.

Додати в миску фарш, що остигнув.

Яйця очистити та нарізати дрібними кубиками. Додати в миску і знову добре перемішати.

Начинку можна поперчити, а солі достатньо в сирі та фарші.

Духовку розігріти до 200 °С. Деко застелити пергаментом з антипригарним покриттям або антипригарним килимком.

Начинку розкласти на хліб, прямо на сухий, без олії.

Бутерброди розкласти на деку, знову ж таки нічим не змащуючи. Запікати бутерброди з куркою та помідорами 10-15 хвилин.

Після цього вийняти, посипати сиром і повернути до духовки до розплавлення сиру. (Можна скористатися конвекцією, але так, щоб не спалити хліб.)

Також ми розповідали про німецький теплий сендвіч «Міцний Макс» — швидко й поживно.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: «Їжа легко»
Безе на паличці (швейцарська меренга) — простий і оригінальний десерт лише з чотирьох інгредієнтів
1 хв на прочитання5 годин тому
Як правильно збивати яйця з цукром
Рецепти Великодня: як правильно збивати яйця з цукром
1 хв на прочитанняВчора
В Мінагро обговорили питання поставок насіння української кукурудзи на європейські ринки.
Image by Couleur from Pixabay
В Мінагро обговорили питання поставок насіння української кукурудзи на європейські ринки
1 хв на прочитанняВчора
Рецепт ідеальної випічки Паска Великдень
Як приготувати найсмачнішу паску: рецепт пухкої та ідеальної випічки
2 хв на прочитанняВчора
Вміст трансжирів, натрію і калію в харчових продуктах: результати пілотного дослідження ВООЗ в Україні
3 хв на прочитанняВчора
Смачний чизкейк за перевіреним рецептом: готуємо просто та швидко
1 хв на прочитанняВчора
Мінагрополітики прогнозує цьогорічний врожай зернових та олійних культур близько 74 млн тонн
2 хв на прочитанняВчора
Цікавий «Китайський» спосіб розмноження троянд – відразу в горщику
1 хв на прочитанняВчора