Фарширована молода картопля по-сільському із зеленню, шпиком та сиром (ФОТО)

1 хв на прочитання08 Липня 2022, 22:45

Настає зоряний час молодої картоплі.

Хоч це швидкий рецепт, але про його «основну складову» слід подбати заздалегідь.

Інгредієнти:

картопля молода — 400 г

цибуля — 1 шт.

кріп — невеликий пучок

сир тертий — за смаком

кукурудзяна олія

чорний перець — за смаком

шпик — за смаком

Приготування.

Попередньо ретельно вимити молоду картоплю, якісно очищаючи коренеплід від землі. Відварити коренеплід до готовності. Це чудовий варіант для заготівлі обіду, яку можна приготувати з вечора.

Усунути серединку, щоб помістити начинку в отвори.

Подрібнити кубиками цибулю, нарізати шпик на шматочки. Нашаткувати зелень кропу. Обсмажити інгредієнти на сковорідці з мінімумом олії.

Помістити цибульну начинку зі шпиком у варену картоплю.

Вкрити коренеплід шматочками сиру. Відправити в заздалегідь розігріту духовку.

Вже через 10 хвилин смачна фарширована картопля по-сільському з ароматною начинкою і сиром, що тягнеться, готова.

Викласти картоплю з сиром та цибульною начинкою на тарілку і подавати до столу. Смачного!

Також ми розповідали про детокс-коктейль з огірком та яблуком: рецепт від дієтолога.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: