- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Фарширована молода картопля по-сільському із зеленню, шпиком та сиром (ФОТО)
Фарширована молода картопля по-сільському із зеленню, шпиком та сиром (ФОТО)
Настає зоряний час молодої картоплі.
Хоч це швидкий рецепт, але про його «основну складову» слід подбати заздалегідь.
Інгредієнти:
картопля молода — 400 г
цибуля — 1 шт.
кріп — невеликий пучок
сир тертий — за смаком
кукурудзяна олія
чорний перець — за смаком
шпик — за смаком
Приготування.
Попередньо ретельно вимити молоду картоплю, якісно очищаючи коренеплід від землі. Відварити коренеплід до готовності. Це чудовий варіант для заготівлі обіду, яку можна приготувати з вечора.
Усунути серединку, щоб помістити начинку в отвори.
Подрібнити кубиками цибулю, нарізати шпик на шматочки. Нашаткувати зелень кропу. Обсмажити інгредієнти на сковорідці з мінімумом олії.
Помістити цибульну начинку зі шпиком у варену картоплю.
Вкрити коренеплід шматочками сиру. Відправити в заздалегідь розігріту духовку.
Вже через 10 хвилин смачна фарширована картопля по-сільському з ароматною начинкою і сиром, що тягнеться, готова.
Викласти картоплю з сиром та цибульною начинкою на тарілку і подавати до столу. Смачного!
Також ми розповідали про детокс-коктейль з огірком та яблуком: рецепт від дієтолога.