- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Елегантні заварні кільця із сирним кремом
Елегантні кільця, зроблені з м’якого і легкого заварного тіста, наповненого шовковистим сирним кремом, можуть звести з розуму навіть тих, хто не любить солодке!
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне 250 г
- Масло вершкове 350 г
- Вода 200 мл
- Яйця 5 шт.
- Цукрова пудра 140 г
- Цукор ванільний 10 г
- Згущене молоко 80 г
- Сир кисломолочний 350 г
Приготування:
Для заварного тіста в каструлю покладіть масло, влийте воду й поставте на вогонь. Коли рідина закипить, а масло повністю розтопиться, всипте просіяне борошно. Швидко й ретельно перемішуйте, поки тісто не завариться. Готове тісто перекладіть у миску для охолодження.
Збийте яйця в окремій мисці й потрохи додавайте до тіста, щоразу перемішуючи до однорідності.
Перекладіть тісто в кулінарний мішок із зубчастим наконечником і відсадіть на деко 16-18 кілець. Помістіть деко в розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин. Потім зменште температуру до 180°C і випікайте ще 25-30 хвилин.
Для крему збийте м’яке масло зі 100 г цукрової пудри і ванільним цукром до пишності. Потім додайте згущене молоко і протертий сир, добре перемішайте.
Готові кільця начиніть сирним кремом і покладіть у холодильник на кілька годин. Перед подачею посипте цукровою пудрою, що залишилася.