Економно та дієтично  –  ледачий капустяний пиріг

1 хв на прочитання14 Листопада 2023, 18:41
Ледачий капустяний пиріг рецепт

Переваг у нього багато

Лінивий пиріг з капустою на кефірі - дуже простий і швидкий. А переваг у нього багато: і ситний, і корисний – капуста у всіх видах організму підходить.

Ледачий капустяний пиріг

Борошно – 300 грамів, кефір – 300 грамів, яйце куряче – 3 штуки, олія – 2 столові ложки, капуста білокачанна – 400 грамів, цукор – 1 столова ложка, сіль – 1 чайна ложка, розпушувач – 1 чайна ложка, цибуля зелена – за смаком.

Приготування

  1. Перекласти нашатковану капусту в глибоку миску. Додати половину чайної ложки солі. Руками ретельно пом’яти капусту. Дрібно нарізати пір’я зеленої цибулі і додати до капусти. Також в начинку можна додати улюблені спеції та прянощі. Добре перемішати.
  2. Прибрати готову капустяну начинку і зайнятися тістом.

Форму для випікання застелити пергаментом.

Вийняти готовий капустяний пиріг із духовки і залишити у формі ще на 10 хвилин.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: