Дуже простий рецепт желе лише з трьох інгредієнтів

1 хв на прочитання11 Листопада 2022, 22:45

Робити взагалі майже нічого не доведеться.

Желе дуже легко можна приготувати з соку — апельсинового, персикового, ананасового або абрикосового.

Інгредієнти:

желатин — 25 г;

сік — 2 склянки;

цукор — 1 ч. ложка.

Приготування.

Залити желатин соком, залишити на 1 годину.

Коли желатин набухне, додати цукор і прогріти суміш, безперервно помішуючи, до повного розчинення цукру та желатину, але не доводити до кипіння.

Готове желе розлити в порційний посуд та охолодити в холодильнику до повного застигання.

Желе із соку застигло. Можна подавати.

Також ми розповідали про мармелад із джему: як просто приготувати в домашніх умовах із трьох інгредієнтів.

Окрім того, ми писали про тістечка «Баунті»: дуже простий рецепт.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: