Желе дуже легко можна приготувати з соку — апельсинового, персикового, ананасового або абрикосового.
Інгредієнти:
желатин — 25 г;
сік — 2 склянки;
цукор — 1 ч. ложка.
Приготування.
Залити желатин соком, залишити на 1 годину.
Коли желатин набухне, додати цукор і прогріти суміш, безперервно помішуючи, до повного розчинення цукру та желатину, але не доводити до кипіння.
Готове желе розлити в порційний посуд та охолодити в холодильнику до повного застигання.
Желе із соку застигло. Можна подавати.
Також ми розповідали про мармелад із джему: як просто приготувати в домашніх умовах із трьох інгредієнтів.
Окрім того, ми писали про тістечка «Баунті»: дуже простий рецепт.