Дуже цікавий і простий рецепт салату “Анкл Бенс” з кабачків із солодким перцем та помідорами. Салат виходить м’яким, приємним, ароматним, із легкою пікантною ноткою.
Кабачки ріжемо кубиками, цибулю – четвертинками.
Помідори ріжемо шматочками та солодкий перець нарізаємо невеликою соломкою.
Воду змішуємо з томатною пастою – соус беріть якісний, густий. Додаємо сіль, цукор, олію та доводимо до кипіння.
Додаємо кабачки, перемішуємо та доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо солодкий перець та тушкуємо після закипання 10 хвилин.
Додаємо цибулю і тушкуємо 10 хвилин. Вводимо помідори і тушкуємо 10 хвилин.
Вливаємо оцет, перемішуємо та вимикаємо вогонь.
Розкладаємо гарячий салат у стерилізовані баночки, закручуємо кришками, банки перевертаємо та укутуємо до остигання.
Зберігаємо консервацію у підвалі або коморі, на балконі.
Салат за смаком дуже нагадуємо кабачкову ікру, тільки з більшими шматочками, але від цього, закуска набуває яскравого та насиченого смаку всіх овочів.