- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Домашній «Анкл Бенс»: смачний салат із кабачків на зиму
Домашній «Анкл Бенс»: смачний салат із кабачків на зиму
Салат за смаком дуже нагадуємо кабачкову ікру
Дуже цікавий і простий рецепт салату “Анкл Бенс” з кабачків із солодким перцем та помідорами. Салат виходить м’яким, приємним, ароматним, із легкою пікантною ноткою.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кабачки очищені, 1300 г;
- перець солодкий, 3 шт.;
- цибуля та помідори по 5 шт;
- сіль, 1 ст.л;
- цукор, 5 ст. л;
- олія соняшникова, 100 г;
- томатна паста, 5 ст.л;
- оцет 9%, 4 ст.л;
- вода, 500мл.
Процес приготування
Кабачки ріжемо кубиками, цибулю – четвертинками.
Помідори ріжемо шматочками та солодкий перець нарізаємо невеликою соломкою.
Воду змішуємо з томатною пастою – соус беріть якісний, густий. Додаємо сіль, цукор, олію та доводимо до кипіння.
Додаємо кабачки, перемішуємо та доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо солодкий перець та тушкуємо після закипання 10 хвилин.
Додаємо цибулю і тушкуємо 10 хвилин. Вводимо помідори і тушкуємо 10 хвилин.
Вливаємо оцет, перемішуємо та вимикаємо вогонь.
Розкладаємо гарячий салат у стерилізовані баночки, закручуємо кришками, банки перевертаємо та укутуємо до остигання.
Зберігаємо консервацію у підвалі або коморі, на балконі.
Салат за смаком дуже нагадуємо кабачкову ікру, тільки з більшими шматочками, але від цього, закуска набуває яскравого та насиченого смаку всіх овочів.