Догори
Дати відгук

Домашні вафлі — збережуть свою м'якість, навіть коли охолонуть

Надзвичайно простий рецепт.

1 хв на прочитання24 Жовтня 2022, 22:58
Поділитись:

Для приготування домашніх вафель знадобиться вафельниця та кілька простих складових.

Інгредієнти:

яйця — 5 шт.;

масло вершкове — 200 г;

цукор — 1 склянка;

борошно — 1 склянка;

ванілін.

Приготування.

Розтопити масло. Яйця збити з цукром і ваніліном до пишності.

Додати масло до яєць.

Поступово ввести борошно.

Викладати тісто у вафельницю ложкою, обсмажувати до рум'яності.

Вафлі збережуть свою м'якість, навіть коли охолонуть.

Також ми розповідали про банановий пудинг: простий десерт без випікання.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
Схожі на справжні, але мають купу переваг: рослинні стейки друкують на 3D-принтерах
1 хв на прочитання28 хвилин тому
Зображення згенеровано ШІ
«До справи неможливо "підшити" розбиті мрії»: експерт про те, чому жінки досі стають жертвами насильства і як це змінити
7 хв на прочитання2 години тому
Аварія на каналізаційній насосній станції Первомайська.
Фото ілюстративне
Екологічна загроза: аварія на КНС у Первомайську призвела до забруднення Південного Бугу
1 хв на прочитання4 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Горили — лікарі: науковці з’ясували, які досягнення медицини приматів можуть бути корисними для нас
2 хв на прочитання5 годин тому
Довгожителі в Польщі отримуватимуть підвищені виплати 
1 хв на прочитання7 годин тому
«Виглядає як план убивства»: у Facebook діляться фотографіями найстрашніших сходів у світі
6 хв на прочитання12 годин тому
Сенсація у світі астрономії: перший великий план зірки за межами нашої галактики
2 хв на прочитання13 годин тому
Стали відомі локації резиденцій Святого Миколая у Львові
3 хв на прочитанняВчора