Догори
Дати відгук

Домашні вафлі — збережуть свою м'якість, навіть коли охолонуть

Надзвичайно простий рецепт.

1 хв на прочитання24 Жовтня 2022, 22:58
Поділитись:

Для приготування домашніх вафель знадобиться вафельниця та кілька простих складових.

Інгредієнти:

яйця — 5 шт.;

масло вершкове — 200 г;

цукор — 1 склянка;

борошно — 1 склянка;

ванілін.

Приготування.

Розтопити масло. Яйця збити з цукром і ваніліном до пишності.

Додати масло до яєць.

Поступово ввести борошно.

Викладати тісто у вафельницю ложкою, обсмажувати до рум'яності.

Вафлі збережуть свою м'якість, навіть коли охолонуть.

Також ми розповідали про банановий пудинг: простий десерт без випікання.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.