Для покращення смаку котлет досвідчені господині використовують різні хитрощі, оскільки ця страва дуже популярна. У кулінарів є точний перелік інгредієнтів, з яких готуються котлети. Однак багато кухарів додають секретні інгредієнти, які допомагають їм приготувати по-справжньому ідеальну страву.
Справа в тому, що мед досить часто використовується професіоналами при приготуванні м’яса та птиці. Наприклад, при запіканні курки господині використовують мед для того, щоб у страви з’явилася апетитна скоринка.
Той самий прийом використовується і при приготуванні будь-яких страв з м’яса.
Не потрібно додавати багато меду, адже це не десерт.
Однієї ложки на кілограм фаршу буде цілком достатньо. При додаванні цього секретного інгредієнта у котлет з’явиться смачна скоринка.
Ця несподівана спеція допомагає покращити смак фаршу, надаючи йому невловимого аромату. До того ж, за допомогою кориці можна усунути неприємний смак, якщо він несподівано з’явиться.
Є кілька способів введення цього компонента в рецепт.
Можна просто додати дрібку меленої прянощі у фарш і акуратно розмішати.
Можна використати корицю в паличках для того, щоб протушкувати майже готові котлети. Результат буде приблизно однаковий.
Більше новин читайте на GreenPost.