Дієтолог назвала три найкорисніші солодощі
За словами фахівця, пектин позитивно впливає на кишкову мікрофлору.
Лікар-дієтолог Анастасія Лебедєва розповіла, які солодощі завдають найменшої шкоди організму.
Лебедєва назвала найкориснішими солодощами мармелад, пастилу та зефір з пектину — желюючої рослинної речовини.
За словами фахівця, пектин позитивно впливає на кишкову мікрофлору, не впливаючи на рівень цукру у крові. Вона також порадила вибирати мармелад на основі пектину чи колагену.
“У невеликих кількостях – 100-120 грамів на добу – можна вживати солодощі на основі сиру: чізкейк з фруктами або інше тістечко, солодкий сирок, навіть глазурований”, – зазначила вона.
Більше новин читайте на GreenPost.