Детокс-салат: простий рецепт від дієтолога
Ця страва нормалізує гормональний фон, зменшує навантаження на печінку та очищає шкіру від акне та вугрів.
Салат із зелених овочів — джерело грубих харчових волокон та антиоксидантів. Страва допомагає при запорах та повільному обміні речовин, насичує тіло вологою та прискорює метаболізм. При регулярному вживанні нормалізує гормональний фон, зменшує навантаження на печінку та очищає шкіру від акне та вугрів. Рецептом ділиться лікар-дієтолог Руслан Алієв.
Інгредієнти:
- лляна або оливкова олія — 30 мл;
- відварена броколі — 150 г;
- пекінська капуста — частина;
- листя селери — 90 г;
- лимонний сік — 35 мл;
- половина авокадо;
- фісташки — 30 г;
- огірок — 200 г.
Приготування. Зніміть шкірку з авокадо, покладіть м’якоть у блендер разом із лимонним соком та оливковою олією, доведіть до однорідності. Овочі наріжте тонкою соломкою або слайсами, заправте пастою з авокадо, посипте фісташками, сіллю та перцем. Змішайте та подавайте з відвареним м’ясом або кашею.
Також ми закликали не викидати часникові стрілки: дачники діляться простим рецептом надзвичайної пасти.