- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Не викидайте часникові стрілки: дачники діляться простим рецептом надзвичайної пасти
Не викидайте часникові стрілки: дачники діляться простим рецептом надзвичайної пасти
Вона буде чудовою приправою до страв, прикрасою або гарніром до м’яса та риби чи основою для соусів і намазок.
Часникові стрілки можна заготовити про запас, приготувавши універсальну пасту. Досвідчені дачники діляться рецептом.
Інгредієнти:
500 г часникових молодих стрілок
0,5 ч. л. солі
1,5 ст. л. олії
Часникові стрілки добре помити й видалити жорстку частину (м'яка частина стрілки добре обламується при натисканні, а огрубіла частина просто заламується). Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.
Коли стрілки обсохнуть, нарізати їх, покласти в чашу блендера, додати сіль, олію і все подрібнити. Вийде красива паста смарагдового кольору.
Перекласти пасту в контейнер і помістити в морозилку.
Зберігається така паста довго, але зазвичай не залежується.
Її можна додавати, куди тільки душа забажає. Ця паста буде чудовою приправою до страв, прикрасою або гарніром до м’яса та риби, якщо її протушкувати з овочами. Також із неї можна робити соуси та різного роду намазки із салом.
Також ми розповідали про згущенку за 15 хвилин: рецепт настільки простий, що ви перестанете купувати її в магазині.