Догори
Дати відгук

Дешеві продукти, які захищають від раку

Дешеві продукти, які можуть захистити організм від раку.

1 хв на прочитання06 Січня 2023, 15:00
Поділитись:

Водорості містять речовини, здатні пригнічувати ріст ракових клітин. Спіруліна або та ж хлорела дуже добре впливають на підтримку організму загалом. Але найголовніше, що вони є компонентами, які здатні стримувати ріст ракових клітин.

Захист організму від раку дієво покращують продукти, чиї компоненти допомагають зміцнювати імунну систему. Такими компонентами є антиоксиданти - речовини, що оберігають клітини органів від ушкоджень, що викликаються окисленням. Джерелом антиоксидантів можуть бути в тому числі доступні та дешеві продукти харчування.

Високі концентрації природних антиоксидантів містять зелений чай, бобові, а також фрукти та овочі оранжевого, жовтого та червоного кольорів.

Крім того, ефект придушення росту ракових клітин має зелень. Зелень, включаючи листові овочі та салати, багата на хлорофіл, що є джерелом заліза. Завдяки залозі активізується імунна система, і тіло ефективно очищається від канцерогенів, до того ж у організмі підвищується рівень антитіл, важливих боротьби з хворобами.

Також у боротьбі зі злоякісними утвореннями корисні спеції (куркума та чорний перець). Причому вживати їх потрібно саме у поєднанні.

Куркумін, що міститься в куркумі, показаний при раку молочної залози та товстої кишки. Додавання чорного перцю робить його ефективнішим для зменшення розмірів ракових пухлин.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.