Догори
Дати відгук

Декільки порад від дерматолога, які допоможуть правильно доглядати за схильним до жирності волоссям

Процедура знизить кількість себуму

1 хв на прочитання13 Серпня 2023, 19:45
Поділитись:

Дерматологи навели правильну інструкцію, як потрібно доглядати за жирним волоссям. Вони зазначають, що його бажано мити вранці, двічі намилюючи голову, інформує Ukr.Media.

Насамперед, слід підібрати засоби для догляду за шкірою голови та волоссям. Виходити потрібно зі стану коренів, а не кінчиків. Волосся, схильне до жирності, бажано мити вранці, при цьому двічі намилювати голову, попередньо спінивши шампунь у руках.

Перше миття видаляє бруд, залишки засобів для стайлінгу, сухого шампуню. На першому етапі відбувається розчинення жиру, особливо актуальне для людей із жирним типом волосся. Друге ж миття дає те саме відчуття і вигляд чистого волосся, пояснили косметологи.

Після того, як ви вимили голову, слід використовувати кондиціонер. Але наносити засіб потрібно тільки на кінчики пасом. Крім цього, один-два рази на тиждень варто виконувати пілінг шкіри голови. Процедура знизить кількість себуму, що виділяється, очистить голову від надлишків відмерлих клітин і поліпшить кровообіг, підсумували лікарі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.