Догори
Дати відгук

Декілька порад, які продовжать Ваше життя на чверть століття

Проста хитрість

2 хв на прочитання19 Січня 2023, 23:40
Поділитись:

Довголіття може бути важким завданням, але зміни способу життя допоможуть його продовжити.

Почавши свій день зі сніданку об 11 ранку, ви із задоволенням продовжите своє життя. Фактично, цей протокол харчування може допомогти знизити ризик серйозних проблем зі здоров'ям, таких як діабет 2 типу та хвороби серця.

Відмова від сніданку до 11-ї ранку - це проста хитрість, яка може збільшити ваше життя на 20 років.

Просто, щоб дати нашій системі відпочити, спробуйте залишити 16 годин на ніч, голодувати, а потім поїсти протягом восьмигодинного періоду. Багато досліджень зараз показують, що ми просто їмо занадто часто, і, очевидно, ми їмо не те, що потрібно, але ми їмо занадто часто. Якщо ви дасте своїй травній системі відпочити та запустити інші клітинні шляхи та важливі процеси ведення домашнього господарства, це може допомогти перезавантажити ці клітини.

Цей режим харчування також відомий як періодичне голодування. Хоча існує безліч різних підходів до цієї популярної дієти, прийом їжі протягом восьми годин описує щоденне голодування з обмеженням за часом.

При цьому ви можете нормально харчуватися кожен день. Ви вирішите поснідати в 11 ранку або перейти відразу до обіду, вирішувати вам. Інтервальне голодування допоможе знизити ризик виникнення різних проблем зі здоров'ям.

Схуднення та фізична активність допомагають знизити ризик захворювань, пов'язаних з ожирінням, таких як діабет, апное уві сні та деякі види раку.

При цих захворюваннях переривчасте голодування здається настільки ж корисним, як і будь-який інший тип дієти, який знижує загальну кількість калорій.

Цей дієтичний підхід здається кориснішим для зменшення запалення, ніж інші дієти.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.