Догори
Дати відгук

Чотири продукти, які призводять до безпліддя

Постарайтеся їсти таку їжу якомога рідше.

1 хв на прочитання10 Вересня 2023, 06:42
Поділитись:

Численні дослідження показують, що певні продукти можуть спричинити безпліддя і у чоловіків, і у жінок. Постарайтеся їсти таку їжу якомога рідше.

Перешкодити завести дітей можуть багато чинників. У тому числі продукти, які ви їсте щодня. Ось чого вам потрібно уникати, якщо ви побоюєтеся безпліддя.

Червоне та перероблене м’ясо. Наукові дослідження демонструють, що через вживання яловичини, ковбаси, хот-догів може виникнути безпліддя. Пов’язано це з тим, що до складу переробленого та червоного м’яса входить безліч жирів, що спричиняють порушення роботи статевих органів.

Випічка. Це торти та тістечка, особливо якщо в них є маргарин або вони смажені. Згідно з медичними дослідженнями, жінки, які люблять випічку з вуглеводами, на 73% вища за ймовірність безпліддя та овуляції.

Напої із цукром. При вживанні не менш ніж семи таких напоїв на тиждень, як з’ясували вчені, рівень фертильності і жінок і чоловіків сильно знижується. Також дослідження, проведене департаментом епідеміології Школи громадської охорони здоров’я університету Бостона, продемонструвало, що при частому вживанні солодких напоїв загальна кількість запліднених і зрілих яйцеклітин зменшується.

Молочні продукти. Але лише деякі. Це стосується жирних продуктів. Відомо також, що чоловік вживатиме багато молока та сиру, то у нього може знизитися якість сперми.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.